Du har på Inaluk.gl / Inaluk.dk mulighed for at anvende MobilePay

Du har på hjemmesiden mulighed for at anvende MobilePay som du kender det i Danmark, det er dog også muligt at anvende MobilePay i Grønland, det kræver ikke meget, det kan du læse mere om nedenfor. Ligeledes er der kommet Mobile Checkout...

Lettere bliver det ikke læse nedenfor...

MobilePay checkout

Når du handler med MobilePay Checkout på nettet henter webshoppen automatisk din leveringsadresse, der er registreret i MobilePay. Så slipper du for at indtaste dine leveringsoplsyninger i forbindelse med afslutning af købet på dit site.

MobilePay Checkout sørger for at overføre din leveringsadresse samt dit navn, telefonnummer og e-mail direkte fra MobilePay til den webshop du handler i. Du kan derfor færdiggøre dit køb hurtigere, da du slipper for at indtaste informationen manuelt. Du kan altid rette dine leveringsoplysninger i MobilePay-appen:

  • Log ind i MobilePay-appen
  • Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne), vælg indstillinger (tandhjulet) og vælg 'Leveringsadresser'

Hjemmeadresse

Din hjemmeadresse er adressen på din bopæl. Når du bruger MobilePay Checkout, overføres din hjemmeadresse til webshoppen. Webshoppen registrer dine oplysninger og bruger dem i forbindelse med det igangværende køb og i forbindelse med levering af dine købte varer.

Leveringsadresse

Du kan angive en eller flere leveringsadresser i MobilePay-appen, hvis du ønsker mulighed for levering til et andet sted end din bopæl (fx til din arbejdsplads). Angiver du en leveringsadresse, overføres både din hjemmeadresse og den valgte leveringsadresse til webshoppen.

MobilePays adresseoplysninger

MobilePay har gemt din hjemmeadresse i forbindelse med, at du oprettede din MobilePay-profil. Første gang du bruger MobilePay Checkout i en webshop, vil din hjemmeadresse være den adresse, som er blevet gemt i MobilePays adresseregister. Er det ikke længere din hjemmeadresse, kan du nemt ændre den til en anden adresse i MobilePay-appen: klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne), vælg indstillinger (tandhjulet) og vælg 'Leveringsadresser'.

MobilePay - I Grønland

GrønlandsBANKEN  Tusass har nu MobilePay til alle i Grønland.

Med MobilePay kan du overføre penge til andre MobilePay-brugere. Det er ligeså nemt som at sende en sms. Med MobilePay får du lynhurtig og sikker betaling mellem venner og familie, når I skal gøre et regnskab op. Men også når I skal holde styr på indbetalingerne til fælleskassen

– eller når du skal give en pengegave til en kaffemik.

MobilePay kan også bruges til at betale i butikker, på caféer og her på Inaluk.

Læs mere her